Autobedrijf Hans Berkelder te Brummen bijt het spits af.

Autobedrijf Hans Berkelder verleent prima service aan lokale autrijschoolhouders

Eén is er altijd de eerste. Dat moet garagehouder Hans Berkelder uit Brummen gedacht hebben toen hij besloot Ja te zeggen. Hij heeft een mooie, handzame Toyata Aygo uitgerust en gebruiksklaar gemaakt als lesauto.

Deze handige auto is nu ter beschikking voor aangesloten leden van Het Goedkoopste Rijbewijs, wanneer deze hun reguliere lesauto toch even moeten achterlaten bij de werkplaats van Berkelder. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in het op de weg houden van lesauto’s, zijn goed op de hoogte van het belang van het kunnen gebruiken van de auto’s. Hierin gaan ze ver, overwerken omdat de auto zo snel mogelijk weer de weg op moet is dan eerder regel dan uitzondering.

Toch bleef het lastig om de rijschoolhouders uit de regio, die natuurlijk niet genoeg hebben aan een “gewone”  leenauto tevreden te houden. Vandaar dit initiatief. Berkelder heeft overlegd met Het Goedkoopste Rijbewijs, alle leden die hier hun lesauto brengen voor onderhoud kunnen over deze auto beschikken. Dat werkt voor ons ook wat relaxter, zo’n gestreste instructeur bij de brug is ook niet prettig. Die kan beter met zijn leerling op pad.